Mikrobiologi.net/SFM

Mikrobiologi.net > SFM > Nyheter > (1101)  
Specialistläkare till vårdhygien i Gävleborg - Dagtidsarbete och distansmöjligheter
Vill du vara en del av Gävleborgskraften, där vi strävar efter att skapa ett hållbart samhälle med god hälsa och välmående för alla? Hos oss på Vårdhygien får du chansen att göra skillnad på riktigt genom att minska vårdrelaterade infektioner och säkra en trygg vårdmiljö för invånarna i hela länet.

Vi är ett engagerat team av professionella medarbetare, där samarbete och kompetens är nyckeln till vår framgång. Som Specialistläkare har du möjlighet till flexibelt arbete och distansarbete, vilket ger dig friheten att skapa en balans mellan arbete och fritid. Dessutom finns det möjlighet att bedriva forskning, så att du kan fortsätta att utvecklas och göra skillnad på flera nivåer.

Vi söker en självständig och ansvarstagande person med specialistutbildning inom vårdhygien alternativt inom infektion eller mikrobiologi med ett intresse av att vidareutbilda dig inom området. Om du brinner för att göra skillnad och vill vara en del av ett dynamiskt och framåtsträvande team, så välkomnar vi din ansökan.

Ta chansen att bli en del av Vårdhygien i Gävleborg och bidra till en hälsosammare framtid för våra invånare!


 

Mer information: Länk

Kontaktperson: Maria.e.larsson@regiongavleborg.se
« Tillbaka
Inlagt 2024-05-07 av Sara Mernelius  


2024-09-27 05:38
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman